Nymålade naglar och ostädad lägenhet

Här sitter man och väntar på bussen som ska ta mig in till stan. För en gångs skull orkar jag inte gå ner och det tillåter jag efter en vecka med två spinningpass och åtskilliga promenader ner till stan. Nackdelen med att ta bussen är dock alltid den eviga väntan tills den går. Min buss går två gånger i timmen, prick och halv, vilket i sin tur inte är så illa egentligen (om man jämför med Övik dvs.).

Idag har jag inte gjort något bra. Kom hem från Mattias imorse och råkade somna i soffan och sov egentligen alldeles för länge. Efter det har jag verkligem behövt tvinga mig själv att göra saker. Skulle behövt städa, sitta med skolarbete och fixa en del grejer men istället blev det långdusch och målade om naglarna. Naglarna blev inte alls som jag hade tänkt mig men jag får överleva. ljuslila med (ögonskugga-)glitter ovanpå. Man måste väl prova allt minst en gång?



Känner att jag inte hundra kommit in i vanan att skriva i bloggen ännu. Men det sägs väl att det tar tre veckor att skapa en ny vana? Så bara jag håller ur och kämpar mig igenom diverse inlägg som egentligen inte handlar om någonting så är jag snart på G igen! I helgen är det kulturnatta här i Umeå så under denna helg kommer jag säkert få några uppslag att skriva om. Ta hand om er tillsvidare!


Kommentarer
Postat av: Sandra

De vart ju fint! Naglarna alltså tänker på Törnrosa av någon konstig anledning dock :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback