Jag vill kunna stå vid sidan och säga wow...



Äntligen har jag invigt mitt liv som 18åring och tagit ut mina rättigheter och gått ut på plattan.
Det hela bröjade med att jag och Marre skulle gå ut med Henke, Johan och Jocke men som vanligt så backar folk ur den sista sekunden och jag och marre fick panik, "vi kan ju inte gå ensamma!" "Folk kommer ju kolla snett på oss när vi bara står upp och ner och inte vet vart nått är!" Men som vanligt så löste det sig och efter mycket om och men fick vi med oss den skadade Henke ut. Men först så hade vi en liten pytte knytte förfest hemma hos mig med henke, hans två kompisar, jag och Marre marräng. Då gjorde jag och Marre piggelindrinkar som blev supersmarriga. Vi försökte dock smälta glassen med både hårtorken och ugnen men den gav ju aldrig upp så tillslut så mosade vi den ner i glaset istället, hällde i lite sockerdricka och vodka, scrumptious!



Vi kollade även på filmfestivalsfilmerna, eller iallafall dom som var bra. Okej, kasnke inte henke tyckte dom var bra men jag och marre skrattade i högan sky. När klockan började närma sig halv tio så åkte vi ner till plattan för att komma in innan tio - TRODDE VI VA! Förståss var det en jätte lång kö så vi kom in fem minuter efter tio och blev förståss tvugna att betala. Och väl inne var det inte lite folk heller, kanske var det mycket folk för att just jag och marre var där eller så tyckte folk kanske bara det var passande att gå ut den lördagen. Men jag gissar på det första alternativet...



Efter vi hängt av oss jackorna så blev jag och marre bjuden på våran allra första drink av Henke, En rosa pantern som var jätte god! Tack så mycket henke! Efter vi tre surplat i oss den så gick jag och marre och beställde en drink som var jätte stor och god. Haha.. efterdet så blev det ju förståss dans dans och dans för hela slanten! Kan ju lova er alla där ute att om nån ägde dansgolvet så var det ju vi tre. Sen när det gått en bra stund satte vi oss ner och jag träffade på mitt ex henrik som bjöd oss på ännu en drink, tror den hette fruktsallad och den var god den med.. Efter det så gick vi raka vägen upp på dansgolvet igen och jag och Marre fick besök av en kille som ville se mer av oss.. Han sa att han ville kunna stå vid sidan om och säga WOW! haha.. Och förståss så fick vi en usel raggningsreplik med, (hey, whats a night out without a worthless quote?) och den kom från våran Henke "Ni är så söta att jag får hål i tänderna". Is'nt he sweet as sugar? haha.. tillslut blev klockan två och vi började dra oss hemmåt med ett leende på läpparna och onda fötter.