Välkommen till världen Milo

Igår ringde min mobil:
"Hej det är Annica."
Så hör jag en skrapig röst säga:
"Hej gudmor"

Marlene och Johnny har nu fått sin efterlängtade son Milo.En 49cm lång liten kabrat som jag inte kan vänta med att träffa! Blev så himla glad och sprallig att jag började springa runt i lägenheten!
Försökt nå Marre föräldrar för att även gratta dem till det första barnbarnet men det är bara upptaget!
Helt galet känns det iallafall och lyckan bara sprider sig inom mig!

Idag har jag varit och beställt en present till de nyblivna föräldrarna som jag har tänkt att de ska få på jul!

...men Säg inget till dem ;)

Vad heter det egentligen? Klibb- vs kramsnö

Jag och Emelie har haft en intesiv konversation idag! Den handlade om den eviga frågan - Heter det klibbsnö eller kramsnö? Här i övik är det iallafall helt klart att klibbsnö vinner och inte en enda människa mer än hon har röstat på kramsnö! Kan behövad lite hjälp här.

Vad säger du åt den snö som man gör snöbollar och snögubbar av?

Fredag

Äntligen fredag igen. Veckorna går så rusktigt snabbt nuförtiden så man hinner knappt med! Ska ha läst tre olika böcker till på onsdag så lär få sitta med det i helgen tyvärr - TRÅKIGT! But A Girl's Gotta Do What a Girl's Gotta Do!

Sen ska "gänget" ut imorgon på mitt jobb. Vet inte om jag ska följa med än eller hur jag ska göra. Får se. Anders kommer ju imorgon och vi ska väl träffas och kanske försöka hitta på något kul. Hoppas det kommer kännas bra och inte så stelt som jag är rädd för att det kommer göra!

Ikväll blir det iallafall filmkväll hos Byzze. Hoppas det blir någon bra film som man kan glutta på..

Bebis på väg!

Åh! Fått ett sms av Marlene idag om att hon har blivit inlagd och kommer troligen att sättas igång nu idag eller imorgon! Tänka sig att det äntligen är dax och att de där söta människorna äntligen kommer bli föräldrar! Haha. Ser nästan Johnny framför mig just nu sådär småsprallig och nervös. Nu hoppas jag att förlossningen kommer gå bra och att jag snart får ett sms "Nu har h*n kommit!"

Mitt hår..



Här har du mitt hår Marlene.. det är hemskt! Som sagt, tur att hår växer!

Tänka sig...

Hann att bli två lyckliga inlägg innan det tog slut igen..
Hann att bli två veckor med statusen Tillsammans på Facebook..
Hann att bli en fest tillsammans..
Hann att bli två gånger som vi träffats..

.. Patetiskt

Singel igen...

Klockan är egentligen mycket för en som mig, som ska upp extra tidigt imorgon då vi börjar åtta.. det resulterar alltså i att jag måste ta bussen som går klockan sju.. suck.. inte alls peppad. Självförtroendet är helt nertrampat i gruset idag.

Klippte mig idag eftersom håret blivit så långt att det började bli dreadlocks bak i nacken. Så satte mig i frisörstolen och bad om att korta av det en aning så jag slapp dem och kanske även en Vform därbak.. Slutade med en hemsk page i axellängd.. Hatar den - tror jag! eller så är det bara för att det är en "sån" dag idag.

Anders gjorde slut idag... igen.. På något vis kände jag på mig det då han varit så kall i telefonen. Men samtidigt har han varit så varm när vi träffats.. Han berättade att han tyckte om mig men inte var säker på att han var kär i mig. Han tyckte också att det gått så fort fram vilket jag kan hålla med om. Han ville som hellre börja om och dejta och se om känslorna växte tillbaka...

Fattar inte varför jag var så dum att gå på denna visa igen, att tillåta mig bli sårad - IGEN! Man lär sig då aldrig. Samtidigt som jag känner mig så  grymt sårad, ledsen och utnyttjad så känner jag mig även lättad. Kanske för att jag känt att det blivit lite av en fasad att allt ska vara så bra och puttegulligt. Tyckte själv att det gick för fort och jag kände mig faktiskt mest förvirrad.. och kär.. på samma gång.

Våran första "dejt" är på lördag. Ser ut som om det är bowling på schemat vilket kan vara trevligt. Skulle ljuga om jag inte sa att jag längtade...

Torntuppen

Hela helgen har gått och även denna lediga och sköna måndag! Har inte fått mycket uträtt idag heller utan jag och Anders vaknade runt elva tiden och drog oss för att kliva upp i lite över en timme.. Tillslut lyckades vi ta oss in till stan för att gå på banken.


Antar att det bara är jag som lyckas se så tjock ut på ett kort :P


Det var i lördags när vi varit ute på partaj som Anders skulle försöka ta ut lite pengar från en bankomat. Utan förvarning visade sig bankomaten vara hungrig och åt upp Anders kort. Ja, ska man gråta eller skratta där ute i kylan när snön söker sig in i pumpsen och man står där pengalös? Som tur var hade jag tagit ut lite pengar innan kvällen bravader och hade iallafall en 100lapp liggandes i väskan. Vi försöker febrilt få tag på någon som kunde köra oss hem men alla sov (vilken man inte ska kladra dem för den tiden på dygnet) och taxibolagen ville inte svara när man försökte nå dem. Det slutade med att vi gick ner mot hamnen och harrys för att se om vi kunde finna någon som kunde tänka sig att köra oss hem och vi hittade en. Det var en man som flytt ifrån sitt land för fyra månader sedan och kommit till Sverige och lilla örnsköldsvik. Tänka sig att livet ter sig så annorlunda och unikt för var människa. Där satt en "sådan" man som jag läst så mycket om i min kurslitteratur och körde mig hem en lördagsnatt för att få ihop en slant...

På söndagen var det en såkallad slödag. Anders klev upp ur sängen halv fyra och det som lockade då var pizza på pizzeria pikachu med hans vän Markus. Vi åkte till dem och åt. Det blev en kebabrulle för mig och jag måste nog berätta att det var dem mest utsökta kebabrulle som jag ätit! Han som gör pizzorna där har väl lärt sig att jag inte vill ha så mycket kebabkött utan mer sallad och så var den.. MUMS!

Idag åkte Anders hem till Umeå igen och nästa gång jag träffar honom är väl om två veckor eller något. Känns som en lång tid! Har liksom (helg)hemtenta som jag får nu på fredag och ha en kille som strosar runt i lägenheten då höjer nog inte min koncentrationsförmåga på den tråkiga hemtentan. Eller vad tror ni?



Imorgon blir det seminarium om döden och har förberett mig genom att läsa Jan Fridegårds Trontuppen som handlade om en gammal soldat som "klivit över till andra sidan" och hur han uppskattar sitt nya okroppsliga liv och lär sig mer och mer om sin omvärld. Kanske inte bästa boken men ändå satte den sina tankar i mig och jag sträckläste den nu ikväll.

Länge leve kärleken!

Alltså jag måste ju vara sämst! Här sitter man och predikar om hur man ska ta upp bloggen igen och hur går det? Som förväntat inte lika bra som i tanken. Kan ju dock inte heller påpeka att mycket har hänt. Har skrivit en hemtenta om samhälleliga levandsvillkor, påbörjat en ny kurs som heter individer och grupper i utsatta situationer, planerar en resa på lördag till DollarStore i kramfors, Varit i umeå och hälsat på Marlene och Anders. Och på tal om Anders så är vi tillsammans igen! Det är ju väldigt värt att berätta!

Det hände i lördags när jag, lite spontant, skulle åka upp och hälsa på han eftersom den där onsdagen när jag var uppe och hälsade på Marlene så hann jag inte mer än att springa in till han, äte lite mat och sen var det bara "see you later, aligator!" Kändes så bra att vara i hans närhet igen och uppenbarligen kände han det med och berättade när vi skulle lägga oss och sova att han saknade mig.. Kan inte med ord beskriva den lycka som forsade inom mig då!



Jag hoppas verkligen att det kommer funka nu. Vi har väl bestämt att bo på var sitt håll så att främst jag kan få lära mig att stå på egna ben. Kände att jag tappade fotfästet när jag, direkt efter gymnasiet, flyttade ihop med Anders i stad där jag inte hade en aning om vad jag skulle göra! Känner att på dessa månader som singel har jag kunnat hitta tillbaka till mitt ursprungliga gamla glada jag vilket känns underbart!!!