Valeria Lukyanova

Jag vet att alla redan hunnit skriva om denna levande docka. Men bättre sent än aldrig sägs det väl? Kanske är det någon av mina läsare som helt missat henne så låt mig få upplysa er. Valeria Lukyanova är en 21 årig modell från Ukraina. Själv kan jag inte sluta trollbindas av hennes utseende. Vet inte om jag vill klassa henne som otroligt vacker eller om det nästan blir för mycket. Men lik en barbie är hon iallafall!





Ledtråd 2

Ny dag innebär allt som oftast nya möligheter som man så vackert brukar säga. Men en ny dag betyder även en ny ledtråd till The biggest boom! som sker nästa helg. Gårdagen bjöd på gamla hedliga Brittan Spears med hennes låt Overprotected. Idag bjuder jag på en härlig nostalgi-bild!

Ledtråd 2:


The biggest boom!

Har e suprise som jag ännu inte delat med mig till fler än några få utvalda. Så tänkte göra en liten grej av det och ha en nedräkning här på bloggen. Under de kommande 7 dagarna kommer ni få en liten ledtråd som i sin tur kommer leda er fram till svaret. Ledtråden kan vara askass, långsökt eller alldeles för enkel. Vem vet. Vad sker nästa helg?

Ledtråd 1:

Nya Naglar

Igårkväll så fick jag en idé om att måla om mina naglar. Förr i tiden (okej, det låter som om jag pratar om år 1873, men jag siktar snarare in mig på förra året) så höll jag allt som oftast på med mina naglar och gjorde nya och färgstarka kombinationer. Tror en del av dem faktiskt hamnade på bloggen så den som känner sig manad är välkommen att söka igenom arkivet till höger.

Hursomhelst så gjorde jag om mina naglar igår. Det var Sandy-Landy som fick mig på humör igen när hon pratade om att måla om sina naglar lite. Så igårkväll tog jag tillfället i akt och gjorde om mina. De blev halva rosa och halva lila (för vem kan bestämma sig för en färg när alla är så fina?). Sedan är de matta med hjälp av ett mattlack från ELF. SO FANCY!


Naglarna ser flammiga och "omålade" ut på vissa ställen. Så är ej fallet!

William tar över Youtube

Youtube i all ära! Varje gång jag ska lägga mig och sova så måste jag (och då menar jag ett sådant måste som kan liknas med att andas) surfa runt lite och titta på videos på youtube.



Hur som helst upptäckte jag för någon vecka sen den underbara och helt fantastiska Lillabloggen. Sedan dess han hans videos varit mitt måste (nästan mitt kall i livet?) innan det är dags att stänga igen ögonen. Men igår valde jag att försöka hitta fler roliga videos och ramlade då över något som kallas Malvin Studios. Vem dyker då inte upp under videon utom Lillabloggen-William.. Han verkar helt klart ta över youtube och jag känner rent spontant - låt han göra det!

Gör något nyttigt med ditt liv...

Sitter här och funderar vad jag egentligen gör med mina dagar. Dagarna bara går och går och jag kan ju lova att jag inte blir yngre och yngre. Måste verkligen börja komma igång med något, skaffa mig en hobby eller på någotvis börja använda min tid till annat än att vänta in framtiden.

Vad har varit dagens roliga tro? Har kokat kaffe och diskat. Ja, thats it. Har myst lite med Totoro också och även hunnit med att se åtskilliga repriser på TV. Som sagt, det gäller att förvalta sin tid på denna jord väl.


Snart ska jag smyga iväg till Sandra och få bukt på hennes "Gula och orangea, wannabe-blonde"-hår. Kommer nog bli asbra och jag tror vi kommer få en kanon reslutat!

Men innan dess då? Ja, vi får se. Simma lugnt!

Kostnadsfri shopping

Lever just nu på en mycket begränsad budget men trots det kommer jag in i mina små shoppingbegär och behöver omedelbart just allt! Igår var det en sådan dag och för att stilla mitt shoppingbegär så hade jag turen att plånboken svämmade över av presentkort. Så jag tog tillfället i akt och åkte ner till stan för att spendera rubbet!


Hmm.. ser nu att jag måste ha något för skor med rosetter... Töntigt..

Hittade allt på bilden för de presentkort jag hade. Kändes mycket bra att få spendera pengar utan att faktiskt spendera några pengar alls! Handlade lite mer grejer men det var så mycket tråkigt så det visar jag inte upp (typ allergitabletter från apoteket?).

Längtar till att snart strutta omkring i mina nya sommarskor och dofta gott av Body Shops bodybutter samtidigt som jag har fabulösa ögonfransar tack vare min nya mascara. Kostnadsfri shopping när den är som bäst.

Blommor i håret

Mina kära partner in crime Sandra lade för någon dag sedan ut en bild där hon blåste liv i trenden med blomma i håret. Ni vet den där trenden som var för någon sommar sedan.

Kom ju fram till att det ser väldigt gulligt ut med blommor i håret och fick idag också lov att testa det. Man kände (trots regnet utanför) att sommaren snart var på väg och det tändes en lägtan till sol, sommarbrisar och doften av nyklippt gräs. Vill ha sommar nu så man kan återuppta blomtrenden i håret!


Nä Annica, man behöver inte ha alla med en gång!


Bra morgon

En bra start på "morgonen" bör karaktäriseras av att man vaknar utvilad och inte allergisk, att man äter en god stor frukost och öppnar ett brev med massa presetkort. Det sätter en bra avstamp för hela dagen vill jag lova!

Var för snart ett år sedan jag var med i en undersöking där de skulle studera ifall en persons livsegenskaper kunde hänga samman med personens DNA. Ja, konstig undersökning var det och jag fick lov att spotta 7 gånger i ett provrör för att de skulle ha en massa saliv av mig. Så det var inte mer än rätt att man fick 400kronor för hela besväret.

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt presentkorten. Det fick bli 300kronor på skopunkten så jag kan köpa någon söt sommarsko då jag kastade mina i Egypten och är i stort behov av liknande skor nu. Sedan blev det 100kronor på HM för att mascaran har tagit slut. Så det är vad mina pengar ska gå till! Now you know!

Ambivalent natt-inlägg.

Klockan närmar sig tre med stormsteg och (peppar, peppar...) än är jag inte trött. Men det vänder kanske när sockerkicken från äppelkakan börjar dala.

Funderat mycket under dagen på hur vi människor faktiskt fungerar och hur rädda vi är på att förlora saker och ting, samtidigt som vi så gärna vill våga kasta oss ut och äta en bit en kakan. Men som vi alla vet är det omöjligt att spara kakan samtidigt som man vill äta en bit då och då.

Jag tänker mycket på alla dessa otrogna människor och alla dessa som drar sig för att "komma ut" med att man är i en relation. jag funderar ännu mer på alla dessa människor som som faktiskt inte alls vågar gå vidare i livet med risk för att bränna någon bro som man en gång i tiden velat vandra över. Men någonstans på vägen måste man våga släppa taget och fortsätta att gå framåt i livet.

Samtidigt begrundar jag alla dessa människor som vågar ta steget och bränna en bro för att i sin tur vinna en annan. Alla dessa människor som som faktiskt inte står där vid vägskälet och bävar över att välja en väg före en annan, just pågrundav vad som kan gå förlorat.

Men någonstans i mina grubblerier så känner jag att man måste våga kasta sig ut i livet ibland. Ibland kanske det gör ont och man faller hårt, men ibland kanske man också lyckas finna just den där bron som leder dig precis dit du vill...
 


Blondiner har roligare?

Varit blond ett tag nu och i brist på annat att göra (plus en enorm utväxt) så blev det igår dags att ta ett beslut - blond eller brunett? Hade en blonderingsförpackning kvar hemma sen förra gången, så plånboken fick ta mitt beslut. Jag blev blondin igen och herregud vad blond jag blev! Sist jag gjorde det minns jag att jag tyckte det var ganska orange och fult men igår så blev jag verkligen vithårig!

Men alla vet ju att blondiner har roligare så får försöka intala mig i det. Och med min kommande snygga bränna så kanske det blir ganska okej. Men här får ni en bild på (bitch-)resultatet.


Det är dags igen

Jag har bestämt mig för att köra igång med min blogg igen. Än en gång ska jag sträva efter att sätta mitt fotavtryck i cyberrymden och någonstans på vägen ska jag intala mig att alla som läser min blogg förändras och blir till bättre människor. Men känn ingen press Annica!

En hel del har hänt sen sist. Min examen är klar och jag kan väl idag passa in mig i katergorin mellan två jobb. Söker jobb och jobbförslagen lyser med sin frånvaro, men någonstans känner jag att allt kommer ordna sig till slut ändå.

Egentligen skulle jag vilja börja på ny kula med ny blogg, men varför ge upp hela mitt liv som står nedskrivet sedan 2006? Nä, låt oss istället hedra historien och försätta på min gamla hedliga webbadress. På denna adress kan ni läsa hur jag spenderade sommarlovet när jag gick gymnasiet, hur kärleken kommit och gått i mitt liv och hur jag påbörjade min universitetsutbildning och hur jag sitter här idag arbetslös och allergisk med ingen som helst aning om framtiden. Men den kommer visa sig, förr eller senare. Fram till dess ska jag lära mig att ta vara på alla chanser som kommer i min väg och fortsätta gå framåt. Välkommen tillbaka att ta del av mitt liv.