TVsex på bästa sändningstid

Imorse under min youtube scanning med frukostmackan i handen så satte jag istället nästan den i halsen. Brukar söka runt lite och se om man finner något roligt och idag slogs jag av en dans från Dancing with the stars. Ni vet det där programmet som är som let's dance?

I Sverige blev det ramaskri av Laila Bagges rumpchock och det stod länge om den i tidningar och på nätet. Laila Bagge hade visat sin rumpa i TV! OH MY GOD! Den dans jag hittade på youtube slår Bagges rumpa rakt ner till lekskolan igen. Denna dans är utförd av Cinthia Fernandez och hennes danspartner (har inget namn på honom) och låt oss säga att den är otroligt mycket värre än en rumpa som blixtrar förbi på tvskärmen.



Klippet är utan ljud.

Detta kan ju ses som ren porr om du frågar mig. Funderade länge om jag ville lägga ut den på min blogg men jag bestämde mig för att den skulle få en plats här eftersom jag upptäckte en sak med alla de kommentarer som finns under klippet. Överallt pratar det om att hon är en slampa, en hora och allt annat som kan kopplas till den kvinnliga sexualiteten. Ingenstans står det om mannen som även han står där helt naken i slutsenen. Varför?

Visst, kan tycka att dansen är långt över gränsen av vad som bör visas i nationell TV under bästa sändningstid. Men samtidigt, varför ska enbart kvinnan få ta smällen?

Ytterligare halloweenproblem

Idag blev heldagen i skolan inställd så istället för att vara en duktig student gick jag ned till stan för att försöka fixa ihop min halloweenkostym. Bestämde mig för att köra på det enkla och säkra kortet att vara en vampyr så köpte med mig vampyrtänder och lite fake-blod. Blir alltså inget märkvärdigt men jag kommer iallafall passa in i halloweentemat.


När jag kom hem så bestämde jag mig för att prova tänderna och blodet bara för att försöka få en idé om hur man kan göra. Ska man ha mycket blod över hela hakan eller bara lite i mungipan? Testade på båda alternativen och efter mycket klet så var det dags att tvätta bort det. För jag kan ju inte gå omkring här hemma med en massa blod, tänk om grannen ringer på?!

Tvättar bort blodet och upptäcker till min fasa att färgen inte går bort! Jag är alltså helt röd om händerna och om hakan vilket ser mycket komiskt ut. Hur länge ska jag behöva se ut såhär?! Börjar snart fundera på att lägga ned halloween. Allt jobbar ju ändå emot mig!

Mitt framtida halloweenhus

Såhär på morgonkvisten sitter jag och surfar runt på internet. Orkar egentligen inte sminka mig, vill sitta i min morgonrock hela dagen och bara lalla på för mig själv. Men istället har jag heldag i skolan. Sista rycket nu innan helg!

Tänkte bjuda på en ny video från youtube. Tänka sig så mycket tid som denna person lagt ned på sitt hus inför halloween.


Halloweenproblem!

Ni som hängt med under veckan vet säkert att jag nyligen beställt en halloweendräkt som skulle användas på lördag då halloween går av stapeln. Jag skulle vara the wicked queen från Snövit och planerna var helt klara. Idag kom dräkten på posten och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Dräkten på bilden från tradera visar en fin dräkt med en lila kjol, lila korsett och en lång fin cape. Kläderna som nu ligger på mitt golv visar något helt annat!

För det första kan jag hälsa att min fot är mycket längre än kjolen. Funderar faktiskt på om kjolen kan användas till hårband då den är så otroligt kort! Vem ska kunna ha den på sig? Knappast inte någon som är 1.70 lång och inte sugen på att visa hela härligheten för alla som vill se. Toppen har ungefärligt samma bredd som kjolen vilket gjörde hela provningen skrattretande. Aldrig känt mig så stor, ful och fet någonsin! Capen är den enda som motsvarade mina förväntningar men när man sätter den runt halsen så kvävs man nästan av allt tyg som hänger på ryggen. Vilken flopp!! Problemet ligger nu i vad jag faktiskt ska ha på mig på lördag. Blir det förra årets piratdräkt eller något helt annat? Idéer, tankar och tips mottages!


E.L.F.

Idag tog jag tag i saken och gjorde min livs första beställning från hemsidan E.L.F. För er som inte riktigt vet om den sidan så säljer de riktigt billigt smink. Jag antar dock att man till stor del får det man betalar för och efter att ha läst en del kommentarer om märket så valde jag att beställa större delar från deras Studio-märke. Detta ska då vara lite finare och lite bättre kvalite än på vanliga ELF märket. Dock är prisskillnaden inget att prata om. Produkterna från ELF går loss på 15 kronor medan studio går loss på 35 kronor.
Ska bli spännande att se vad man får när man får beställningen!

26 aug

Åter är vi i Turkiet! Denna dag spenderades utomhus för att se omgivningarna i vackra Kusadasi. Vi åt frukost som vanligt inne på vårat rum men denna dag blev vi tvingade att låta TVn vara. Annars brukade vi alltid kolla på Cartoon Network som frukost-TV (eller kvälls-TV för den delen) men denna morgon hade vår TV slutat funka. Dock visste vi inte då att det var pga. att ACn droppade vatten rakt på TVn och eluttaget. Bra va?









Vi började dagen med att vandra över till duvön som är ett av Kusadasis landmärken. Det är en Ö med en borg på som skyddade staden förr i tiden mot alla tänkbara bovar och banditer. Det var otroligt vackert där med alla palmer, blommor och hur det otroligt blåa havet omringade den annars ganska klippiga ön. Borgen var också den väldigt vacker och vi tog en hel del kort där.










Mitt på ön stod även ett torn som de tyvär låst dörren till. Men smidig som jag är lirkade jag in min kamera i dörrspringan och fotade av. Till en början såg det ut att vara tomt där inne och det var inte förän många timmar senare som jag såg att det faktiskt hängde ett valskelett där.


På ön fanns även träd där folk knöt fast servetter och detta har jag för mig skulle ses som en önskning om välbefinnande och trygghet för någon. Till en början såg det ganska skräpigt ut när alla träden hade en massa våtservetter fastknytna men efter ett tag så blev även det vackert.





Efter vi gått runt ön gick vi till Kusadasis finare shoppingcenter där alla kryssningsfartyg lägger till. För att komma in måste man scanna väskan och gå igenom en såndär metallgrej som finns på varje flygplats. Kändes lagom roligt att gå igenom där med det var det värt för väl därinne fanns starbuck där vi tillbringade många timmar och många dagar.

Efter lite fika begav vi oss mot shopping och jag inhandlade två par skor, en parfym och lite nagellack. Vi fick även på en affär var sin pin fastsatta på linnet. Denna pin hade det klassiska turkiska ögat på sig och vi brydde oss inte mer om dem förän vi kom in i en leksaksbutik. Där började pojken (ja, han var nog en ung tonåring) att skratta åt oss pga denna pin. Varför? Någon som har svar?

Annars hann vi också förolämpa en försäljare innan dagen var slut. Vi stod och provade lite kläder och han tar då fram ett fult tight linne som likaväl skulle kunna säljas på torget i Örnsköldsvik. När försäljaren höll uupp den mot sig själv så skrattade vi till och sa lite på skämt att han passade väldigt bra i det linnet. Detta skämt uppskattades dock inte!


Efter 11 timmars vandring runt Kusadasi hann vi uppleva duvön, shoppinggatorna och den enorma, levande och sprundlande fruktmarknaden. En mycket mysig dag med med ben och fötter som värkte under kvällen!

Seminarieuppgift - CHECK!

Äntligen klar! Förstår inte riktigt vad jag gör för fel som alltid sitter dagen innan seminariumet och skriver så fingertopparna värker. Detta trots att jag började när jag hade över en vecka kvar till seminariumet. Kanske behöver jag känna lite eld i baken innan jag kommer igång på riktigt.

Så nu kommer kvällen spenderas genom att blogga lite, kolla runt på nätet och se DH på tv ikväll. Vad ska du hitta på?

Trötthet!

Idag är jag sådär sjukligt trött av någon anledning. Natten har spenderats att åka på bomber och spränga bort världen. Så det är ganska förståeligt att jag är så trött, för det är ett hårt arbete!

På dagens schema står skola och plugg. Känns riktigt omotiverande och jag vet att med min självdiciplin kommer det att bli tugnt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ro det i hamn. Imorgon är det seminarium och då ska det vara klart.


Även Totoro är trött idag!


Ta det lugnt!

Årets halloweendräkt

snart är det dags igen för årets maskeraddag. Blandade känslor är det faktiskt inför denna dag. Minns förra året då jag beställde en helt underbar dräkt att ha på mig och det var fest hemma hos Emelie och Linda. Det var en rolig kväll (trots att vissa vandrande in i dimman lite för djupt. Inga namn nämnda ;-D)

Iår har det dock blivit lite med stressigt och jag har haft svårigheter att få tag i den dräkt jag ville ha. Så i helgen tog stressen över och jag beställde en som var okej. Så istället för att vara vampyr eller Queen of hearts från Alice i underlandet så kommer jag istället att förvandlas till Den elaka drottningen från Snövit. Dräkten var billig, skulle gå fort att få hem den och korsetten/kjolen kan jag ju använda annars också. Så i det stora hela så var väl denna dräkt mer värd pengarna än den tidigare vampyrdräkten. Har ni tips på sminkningen så gör gärna av er!


Kesobrudar?

Godmåndag kära läsare. Im back again efter en fartfylld helg. Tänkte bjuda på veckans första inlägg nu och det kommer bli en grym video från Youtube. Har ni hört talas om gruppen Erato? Här framför en del av den gruppen Robyns låt "call your girlfriend". Detta är nog enda gången jag gillat en robyn-låt.


Sexy and I know it

Jag hoppas ingen missat den underbara videon till LMFAO - Sexy and I know it? Älskar hur den driver med musikvideos där snygga brudar ligger och solar i en minimal bikini och sedan kan man ju inte annat än att älska alla "normala" grabbar i den!


Gotta Catch 'Em All

Sitter hemma och vägrar plugga. Dock måste jag försöka läsa så jag sitter och läser en mening på 15 minuter. Så skulle överdriva om jag sa att pluggandet går bra. Istället valde jag att måla naglarna och jag vet inte riktigt vad som hände. Hade en ganska häftig tanke innan jag började måla men allt eftersom förändrades tanken och detta blev det slutliga (?) resultatet. Känner ni Pokemon-feelingen? Helt plötsligt vill jag göra peacetecken och sjunga "gotta catch 'em all!"


Paket i brevlådan

Jag skulle lätt kunna vänja mig med att få små paket på posten. Det är roligt, spännande och man känner sig uppskattad. Det finns alltså enbart positiva saker med att få paket skickat till sig själv.


Idag dök ett grönt paket ner i min brevlåda. Visserligen visste jag att den var på väg men det var ändå en trevlig överraskning. Min mamma postade ett litet paket till mig förra veckan så då kom hit till Umeå idag. Jag visste att hon skulle posta ett kort på min brors två fina barn. Men ut paketet ramlar också två vantar och två färgade mascaror i blått och silver. Tack älskade Mamma!



driftstörningar i all ära

Kommunicera - mitt otroliga bredbandbolag är på gång igen. Igår började mitt internet att ge upp när jag skulle ta mig an alla kvinnors rätt - att se desperate housewives på datorn. Då började mitt Internet att lägga ner och jag blev livrädd över att SWAT-teamet snart skulle spränga upp dörren och dra med mig in till polisstationen.. Jag satt där och väntade och inget SWAT-team kom utan istället tittade internet fram igen. Men nu är som sagt mitt bredbandsbolag på gång igen. Internet har hittills legat nere hela dagen och jag är grymt uttråkad med huvudvärk. Vad ska man göra, vad ska man göra? Tur att det finns internet på min fina Sony Ericsson arc som jag kan underhålla mig med tills riktiga internet kommer igång igen!

Morgonproblem

Kom ner i sängen väldigt sent igår tack vare den dumma seminarieuppgiften. Jag tror att jag egentligen har gjort helt fel och att jag skrivit om helt fel grejer. Antar att det är upp till bevis om lite mer än en timme.

Jag är lite orolig över hur seminariumet ska gå till. Ska jag sitta och läsa upp allt jag skrivit? Eller ska det bara bli en öppen diskussion om allt eller hur kommer det funka? Känner mig dock alldeles för trött för att slösa all min lilla energi på det.

Sjuk har jag blivit också, trots att jag så stolt berättade igår att jag klätt på mig. Men de få plusgraderna i norr tog mig ändå och idag sitter jag här med rinnande näsa och ond hals. Morgonen kunde helt klart ha börjat bättre.

Till råga på allt så håller min D-tangent på att ge upp. Så nu medan jag sitter och skriver så får man våldstrycka för kung och fosterland på tangenten för att kunna skriva. Livet går bra nu....

I have a dream...

Klockan är nu snart 18.00 denna tisdag i oktober. Jag ska snart sätta mig och skriva min sista del på uppgiften, efter att ha läst en massa engelska kapitel i Erica Burmans bok Deconstruction developmental psychology under dagen. Jag är obeskrivligt less på att sitta i mitt kök, på min hårda trä-köksstol under en lampa som inte helt fungerar som den ska.

Nä, jag vill ut och resa, se världen och leva livet istället. Inte sitta här och damma och göra att min blogg inte handlar om annat än pluggpanik och tråkiga böcker. Nä, vill att min blogg ska fyllas med trevliga bilder på palmer, solsken och kanske en och annan glass på stranden. Dock känns det väldigt långt borta för denna fattiga student.


Off to school

Imorgon ska skolarbetet vara klart och jag har en hel del kvar att göra. Så denna dag kräver en ny plats att sitta på och försöka finna lite ro i kroppen för att maximera min studieförmåga. Låt oss hoppas att universitetsbiblioteket gör sett och att kunskapen bara flödar genom mig. Dock tvivlar jag!

Dags att bege mig så att ingen hinner ta boken före mig. För då blir det riktigt svårt! Klätt mig varmt (var frost ute när jag vaknade) så nu hoppas jag att jag slipper bli sjuk! Ha en bra dag allihopa!


Vet att jag fastnat för dåliga Webbcam-bilder men det är behändligt när man vill ha
bild i inlägget och orkar inte söka reda på kameran, ta en kort och sedan koppla in allt i datorn.


Bitter?

Ni som följt min blogg under en tid vet att jag ofta ställt mig negativ till Facebook och att jag tar min pauser lite nu och då från denna hemsida. Idéen med Facebook är bra tycker jag. Det är lätt att hitta varandra, ta kontakt med någon som du inte vågat prata med ansikte mot ansikte eller kanske hitta en vän du inte sett på länge. Möjligheterna är många med att ha hela världen samlade på ett och samma ställe på internet.

Men som ni säkert redan vet hatar jag alla onödiga statusuppdateringar och idag är ingen skillnad. Jag bryr mig fortfarande inte om vad hälften av mina vänner åt till frukost, att en tredjedel av dem är trötta och en handfull tycker att det är kallt ute. Skriv något intressant istället va?


Ny vecka, nya tag.

Måndag igen och jag vaknar som vanligt upp från min frånvaro av bloggen. Dock bör jag inte sitta här och skriva nu, utan istället bör jag sitta med mitt worddokument och fylla den med all kunskap som jag och författaren Hwang har. Han och jag behöver verkligen slå våra kloka huvuden ihop om detta ska gå..

Är på jakt efter den ultimata pluggplatsen. Har ni några förslag? Sitta på waynes funkar alltid men är inte vidare ekonomiskt så jag söker nu något annat som kan motivera mig att skriva. När jag väl sitter hemma och pluggar så finns det alltid så mycket man kan göra istället. Totoro är tovig, kattlådan behöver bytas, disken växer och blomman i vardagsrummet behöver vattnas. Så istället för att sitta hemma sitter jag nu hemma hos pojkvännen medan han är på jobbet. Kan inte påstå att det går bättre här än hemma...


Ska bli klok som en bok...


Som ett brev på posten

Idag kom min vinst från Blogg.se-tävlingen där man kunde vinna antingen Britney Spears nya parfym eller biljetter till en av hennes konserter som snart sker i Sverige. Hade faktiskt aldrig luktat på den nya parfymen så det var med spänning som jag öppnade paketet och såg den lilla asken där i brevet.


Jag tycker att den luktar gott och väldigt kvinnligt, vilket jag tror var meningen när parfymen skapades. Den känns inte som någon date-parfym som man hade när man gick i mellanstadiet direkt! Den är även väldigt stark i doften, eftersom jag sitter här nu med ett sprut på ena handleden och känner parfymen utan problem. Det är rikigt bra så man slipper slösa och ta sju sprut för att ens ana doften.

Detta kommer nog bli min utgångs-parfym då den faktiskt är så pass stark i doften. Sedan känns den verkligen som en doft som passar sena danskvällar snarare än tråkiga dagar i skolan.
Mycket bra pris må jag säga!

Måsten och Modomatch

Om ni bara kunde logga in på min blogg så skulle ni se hur många utkast som ligger opublicerade just nu. Jag har börjat skriva på ett inlägg men ett tu tre så har jag behövt springa från datorn och göra något annat. Detta annat har ofta varit skolan, jobb eller passandet av någon busstid. Känns som om det är mycket på gång nu och jag hatar egentligen att ha dagarna helt planerade.

Att ha en måste-sak om dagen är inte så farligt. Men när dagens alla måsten blir fem eller sex så är det inte kul längre och det känns som om man jobbar sig framåt i lera. Jag vill vara överallt, hinna med allt och träffa alla - det funkar inte! Måste börja tagga ned nu och fokusera på bara en sak. Jag får börja med det imorgon.

Idag har jag pluggat på waynes med förskolelärar-studenterna vilket alltid är trevligt. Det surrades, dracks Latte och lästes böcker lite hur som helst. Måste verkligen tipsa om det, det höjer (tro det eller ej) studieförmågan iallafall för mig.



Once upon a time..

 

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig lite klar. Om mindre än två timmar drar jag mot Övik och Modomatchen och kommer nog komma hem ganska sent. Riktigt längesedan jag gick på en Modomatch så det känns riktigt kul att återigen sitta där i den kalla ishallen.

Min dag

Efter två dagar i skolan väntar nu några dagar ledighet inför ett seminarium vi har nästa vecka. Vet att jag borde plugga och komma igång men det finns alltid så mycket annat man vill och kan göra. Man kan jobba, kolla på reprisen av outsiders eller kanske ta tag i det växande diskberget i köket. Som sagt finns det alltid områden i mitt liv som kräver min uppmärksamhet.

Dagen ser iallafall ut som så att jag ska hoppa in i duschen och sedan påbörja pluggandet för att sedan bege mig mot jobbet. Jobbar 15-22 ikväll så natten kommer spenderas hos Mattias. Riktigt skönt att han bor så pass nära mitt jobb att det bara tar något enstaka minut att ta sig dit. Hur ser er dag ut idag?

Britney spears - Cosmic Radiance

När vann jag något senast? Ska jag vara helt ärlig så kan jag inte ens minnas! Kom ihåg att jag vann en Botniabanan mugg fylld med reklamgodis någongång när jag gick i scouterna för hundra år sedan. Men det är också det enda jag kan minnas att jag har vunnit.

Så därför blev jag extra glad idag när jag kom in på min blogg och såg att jag fått en kommentar från en av bloggarna där jag deltog i en Britney-tävling. Där stod det att jag skulle gå in på deras blogg och kolla vem som vunnit deras tävling. Lagom road tryckte jag in på deras blogg och ser att det är en Annica som vunnit. Inte kan det väl vara jag?!

Tänka sig, det kunde det! Så jag har nu haft turen att vinna Britneys nya parfym Cosmic Radiance hos
Systrarnabackstrom!


Cosmic Radiance är berikad med en touch av fyllig citrus och ljuvliga frukter som välver sig
kring en bouquet av bländande vita blommor. Sensuella noter av ambra, sandelträ
och flytande vanilj framträder ur bakgrunden för att skapa en kurvig, kvinnlig stil.

Söndagkväll

Söndag och det har varit en riktigt feel good-day. Gårdagen spenderades med Sandra och vi var ute på stan och svängde våra ben på dansgolvet vilket var trevligt. Trots total klädbrist och otroliga sminksvårigheter så blev kvällen riktigt bra.

Kom sent på natten hem till Mattias och ställde då väckarklockan på halv nio. Mobilen berättade då glatt att det var 4 timmar kvar till alarmet skulle ringa. Men trots de få timmarna kom jag smärtfritt upp ur sängen och hoppade på cykeln för att ta mig in till stan för att träffa Marlene, Milo och Minnah. Milo skulle på pyttedans och jag fick agera barnvakt till Minnah. Så vi satt på sidan av och tittade på när barnen dansade. Precis så ska söndagmorgonar vara!

Nu är jag dock hemma i min lägenhet med min underbara Totoro, en påse naturgodis och sex and the city-filmen på TV. Kvällen är perfekt som den är och imorgon drar en ny vecka igång med en massa plugg och arbete. Men det ångesten tar vi imorgon!