På gång

Nu är ni många som beklagat er över mitt långa juluppehåll från bloggen. Tar åt mig av kritiken och försöker väl starta upp bloggfingrarna igen!

Vart börjar man? Skolan har kört igång igen och jag är åter kedjad vid skolbänken. Känns faktiskt helt okej och man blir faktiskt ganska peppad när man vet att det bara är ett år kvar på utbildningen. Ett år! Januari 2012 ska jag ut och slåss arbetsmarknaden och arbeta som socionom. Spännande!

Annars har min tysta bloggperiod innehållit en massa biobesök och någon enstaka utgång. Har även umgåtts med en massa vänner och även spenderat timmar vid mitt nya Xbox 360. Men nu ska det bli andra bullar! Bloggen ska komma igång igen så jag ber er att hålla ögonen öppna för nya inlägg!

Take care!


Ego-time

Jullov

Jul, ledighet och tid med familjen. Det är väl så man kan förklara min juletid vilket har varit härligt. Tog så pass seriöst på ordet ledighet att allt var bortglömt när jag väl kom hem den 2 januari. Det inkluderar då pinkoden till internet vilket i sin tur resulterade i att fel pinkod skrevs in tre gånger och pukkoden var som bortblåst. Så det enda man kan göra då är att vänta på snigelposten från Telia där koden står. Men nu har jag iallafall sparat pappret tillsammans med alla andra viktiga papper. Man lär väl sig bäst av att misslyckas har jag hört?

Annars har veckan efter jul varit jobbig. Vet inte om det är ensamheten, nya p-pillren eller att jag allmänt har en dålig vecka men allt har känts väldigt tungt. Skolarbete, måsten och ingen vilja till nått har kantat min vardag de senaste dagarna vilket gör mig ganska deppig. Känts lite som om allt bara gått emot mig hela tiden. Men det vänder snart!

Nu är jag iallafall tillbaka på nätet och ska nu ta igen lite blogg- och mailläsning.