The game - Neil Strauss

"En av sargningens biverkningar är att man får mindre respekt för det motsatta könet. Man ser för mycket svek,lögnaktighet och trolöshet. Om en kvinna har varit gift i minst tre åt märkar man snart att det oftast är lättare att få ligga med henne än med en ensamstående kvinna. Om en tjej har en kille är chansen större att man får knulla henne samma kväll som man träffa henne än att hon ringer tillbaka senare. Så småningom inser man att kvinnor är lika usla som män - de är bara bättre på att dölja det..."


Lång tid tog det med nu är boken utläst och måste säga att jag rekommenderar den till alla som vill lära sig att ragga, förstå delar ut det mänskliga sociala och även kanske vill lära sig en hel del om sig själv, för det gjorde jag under bokens gång. Trots att boken är skriven av en man och om mäns raggning på kvinnor så finner iallafall jag mig själv i större delar av boken. Jag är Neil Strauss ute på sargning, jag är kvinnan vid baren som ger TPI:n och jag är vännen i Project hollywood.

Efter att ha läst boken kan jag inte sluta bli förundrad över att dessa människor lever och verkar inom nätgemenskapen som raggningen utgör just i detta nu. Jag har svårt att förstå att Mystery, Style och alla de andra RGE:arna har vandrat runt på gatorna och sargat kvinnor. Jag har svårt att förstå att Style fick såväl Cortney Love och britney Spears på någorlunda fall. Jag har svårt att förstå att hela spelet faktiskt äger rum runt om oss. Många gånger i boken har jag kastats tillbaka till utekvällar där olika neggar har förekommit och där folk har påfåglat sig, alltså är spelet helt klart närvarande.
 
Jag funderar över hur många män i min ålder som faktiskt läst denna bok och använder sig av den. För jag kan känna att många av de metoder de använder i spelet helt klart skulla funka på mig. Jag skulle vara en av de kvinnor som gick rakt ner i fällan. Har du läst boken? Känner du igen dig?

Bloggtävling och tidsbrist

Längesedan man var igång på bloggen nu. Solen skiner, sommaren är definitivt här och jag har nu inte bara ett sommarjobb, utan två! Så jag jobbar lite extra mycket just nu så tiden för bloggen finns inte riktigt. Men jag lever fortfarande och ska försöka publicera något litet när jag hittar lite tid.

Haft en hemmakväll ikväll med Totoro och det har varit mysigt. Läst igenom en massa bloggar som jag missat och kollat igenom alla sidor där man är medlem. Så nu är jag uppdaterad igen!

Hittade en superbra tävling på
Agnes blogg där man kunde vinna en resa till och från Polen med Unity Line! Helt galet bra bloggtävling vill jag lova! Tur att jag tog mig tiden för att kolla igenom blogglistan idag för tävlingen går ut ikväll, och delta vill man ju verkligen! Har varit taggad på att resa till Polen nu ett tag. Om du skulle vinna en resa till Polen för fyra personer, vilka hade du tagit med dig?

Solen skiner och det är fortfarande varmt ...

mms_img152475217 (MMS)

Solen skiner och det är fortfarande varmt och skönt. Trots att klockan snart är åtta! Kvällen spenderas med pojkvännen och hans brors familj. Blir alltså en kväll i riktig sommaranda. Sol, bad och grillning. Riktigt härligt! Annars har det inte skett mycket den senaste tiden. Facebookuppehållet gick smärtfritt och måste erkänna att det var riktigt skönt. Nog kände man sig lite mer utanför det sociala men jag upplevde att jag fick bra mycket mer tid över till annat. Illa, eller hur? Hunnit umgås med pojkvännen, jobbat och även ridit för 'första' gången i mitt liv. Var riktigt roligt! Bilder kommer senare på mig och ak's stora, fina häst!


Morgontristess

Godmorgon alla där ute. Här sitter man helt färdig för jobbet en hel timme innan man börjar. Känns lagom irriterande då jag verkligen fick kämpa mig upp ur sängen imorse. Har lust att somna om en sväng men är rädd att jag blir alldeles för trött då så jag kämpar vidare i min vakna ensamhet.

Undra vad denna dag kommer att bjuda på? Jag kommmer jobba 8-22 och sedan tänkte jag försöka ta mig hem till Carlshem och hämta lite grejer och sedan hopppa på pojkvännens cykel och åka tillbaka in mot staden. Har, under hans utlandsresa, lånat hem hans cykel som måste ha tillverkats tidigt 1800-tal med tanke på allt skrammelljud den för. Men jag älskar den!

Har lärt mig mobilblogga nu i min tristess över att inte kunna logga in på Facebook. Jag har dock inte kunnat komma underfund med hur rubriksättningen sker så ni får stå ut med att mina mobilinlägg ser ut som inlägget under detta.

Hoppas ni får en bra dag idag så bjuder jag på ännu en modellbild från fotograferingen i Övik


Uttråkad Sitter och väntar på bussen mitt ...

Uttråkad Sitter och väntar på bussen mitt i detta nu. Det regnar och jag är dyblöt om fötterna eftersom jag fick lov att gå från mig bort till ålidhem eftersom någon jättehäftig person inte tycker att det behöver gå två bussar i timmen. Men det ska jag säga han; Det gör det! Förhoppningsvis kommer bussen snart. Håll fötterna torra så länge!