Är plattan bara en förlängning på parken?

Tänkt på en sak ett tag nu, här i Ö-vik har vi något som kallas för Gymnasieparken där det gäller att bli fullast och ha flest killar efter sig på en kväll. Är så grymt less på det, att man måste vara full när man är där(Tillexempel om du berättar för en person att du bara druckit en cider innan så kollar dom på dig med stora ögon och tittar på dig som om du vore knäpp) att man måste vara lättklädd för att folk ska se en. Alla tjejer ålar sig kring varandra medans killarna hoppar runt utan en enda takt rätt till låten. För vissa kanske det där är "roligt" men enligt mig är det mer fjortisfasoner och har den senaste tiden bara längtat tills jag får komma till plattan för att få umgås med folk som kan dricka i lagoma mängder, som bara kan sitta och ha trevligt.

Den tanken försvann när jag läste ÖA igår, där hade en tjej skrivit om hennes ute kväll på plattan, hur tjejer ålade sig omkring och killarna gick runt och spanade in kvällens ragg, hur tjejer tiggde gratisdrinkar i baren och var ute på terassen och tiggde efter cigaretter och tändare. Är egentligen plattan bara en fortsättning på parken? Bara en fortsätting på tävlingen om vem som kan dricka mest och vem som lyckas ragga upp flest personer?

black out

Alltså nu får jag snart ge mig.. vet inte hur många gånger jag suttit här framför den här sidan med rubriken Skapa nytt inlägg utan att kunna skriva ett ord!
Har egentligen så mycket jag vill skriva om som jag sitter och tänker ut innan jag sätter mig här och ska skriva ner det.. men när jag sätter mig här får jag black out.. jobbigt.. kanske jag måste komma igång att skriva lite ofta så att jag kommer igång...