Helg mitt i veckan

Eftersom jag jobbar hela helgen 8-22 så har jag istället helg nu. Solen skiner, jag har tid över att göra saker som jag känner för och det resulterar i att jag sitter här. Vad ska jag göra?! Ska jag ta med mig min bok och lägga mig ute i solen en sväng? Ska jag ta ut Totoro i sitt röda fina koppel eller ska jag ta en promenad? Valmöjligheterna är många!

Imorgon ska jag iallafall ut och rida med en arbetskamrat. Ska bli riktigt kul och har varit sugen på att sätta mig på en hästrygg i många år nu. Minns när jag gick i lekis och skulle få rida för första gången. Vi var på stallet i Övik med klassen och in kommer en massa fina hästar. Minns en jättefin brun liten häst som kom in och jag bestämde mig då att den ska jag rida på! Men som lekisbarn har man inte mycket att säga till om så istället fick jag en vit, prickig och slö häst. Nä! Nu ska det bli andra bullar!

Kommentarer
Postat av: AK

Sorry för inställd ridning! Kolla upp hur det ser ut till veckan så ska du få rida någon annan än Mowgli (som jag antar var den prickiga, slöa hästen på ridskolan:)?!) Himla fin kisse du har föresten! kram påre!

Postat av: Smsa Låna

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-07-19 @ 07:17:36
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback