The game - Neil Strauss

"En av sargningens biverkningar är att man får mindre respekt för det motsatta könet. Man ser för mycket svek,lögnaktighet och trolöshet. Om en kvinna har varit gift i minst tre åt märkar man snart att det oftast är lättare att få ligga med henne än med en ensamstående kvinna. Om en tjej har en kille är chansen större att man får knulla henne samma kväll som man träffa henne än att hon ringer tillbaka senare. Så småningom inser man att kvinnor är lika usla som män - de är bara bättre på att dölja det..."


Lång tid tog det med nu är boken utläst och måste säga att jag rekommenderar den till alla som vill lära sig att ragga, förstå delar ut det mänskliga sociala och även kanske vill lära sig en hel del om sig själv, för det gjorde jag under bokens gång. Trots att boken är skriven av en man och om mäns raggning på kvinnor så finner iallafall jag mig själv i större delar av boken. Jag är Neil Strauss ute på sargning, jag är kvinnan vid baren som ger TPI:n och jag är vännen i Project hollywood.

Efter att ha läst boken kan jag inte sluta bli förundrad över att dessa människor lever och verkar inom nätgemenskapen som raggningen utgör just i detta nu. Jag har svårt att förstå att Mystery, Style och alla de andra RGE:arna har vandrat runt på gatorna och sargat kvinnor. Jag har svårt att förstå att Style fick såväl Cortney Love och britney Spears på någorlunda fall. Jag har svårt att förstå att hela spelet faktiskt äger rum runt om oss. Många gånger i boken har jag kastats tillbaka till utekvällar där olika neggar har förekommit och där folk har påfåglat sig, alltså är spelet helt klart närvarande.
 
Jag funderar över hur många män i min ålder som faktiskt läst denna bok och använder sig av den. För jag kan känna att många av de metoder de använder i spelet helt klart skulla funka på mig. Jag skulle vara en av de kvinnor som gick rakt ner i fällan. Har du läst boken? Känner du igen dig?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nope, inte läst boken. Men kan ju låna den av dig på semestern vår! haha :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback