I väntans tider

I brist på något att göra och definitivt i brist på pengar tänkte jag och Sandra igår ta en sväng på Rex och dansa loss. Vi hade gratis inträde och tänkte börja kvällen hos mig med chips och melodifestival för att sedan bege oss ut för att dansa loss hela kvällen. Det blev inte riktigt så.



Vi kom in till stan vid 23.00 tiden och kön ringlade lång utanför Rex. Men tappra som vi var tänkte vi stå kvar, vi hade ändå ingenting annat för oss Utan pengar och i alldeles för lite kläder stod vi där och väntade tålmodigt. Sedan hör man att vakten säger att det kommer ta 40 minuter för oss att komma in men eftersom vi inte kunde göra annat så stod vi kvar där i kylan och frös som småfåglarna på telefonlinjen.

40 minuter gick och vi hade inte ens kommit halvvägs för att få komma in till värmen och dansgolvet. Efter över en timme i kö fick vi veta att det var fullt och att vi inte skulle komma in. Då stod vi där utan pengar, utan buss att ta sig hem med och utan varma kläder. Vad gör man då? Man går in på max och skrapar i börsen och se om det fanns några slantar att köpa någonting för.

Där satt vi tolv på natten, svartsminkade och skitsnygga med alla 14åringar som inte hade bättre för sig. Totalt missanpassade på max valde vi att åter testa kön på rex och denna gång kom vi in. Klockan fem över ett gick vi igenom rex portar och entrade dansgolvet för en timme.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Sååå bra kväll! <3 :P

Postat av: Ramona

taskigt att stå i kö så länge :P men tur ni kom in i allafall!

2011-02-20 @ 21:35:27
URL: http://ramonahoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback