Nattdopp och dynamitharry

Det finns inget mysigare än kvälldopp när solen är på väg att gå ned och varmen fortfarande finns kvar i luften, eller hur? I torsdag var jag och Anna på Salem Al Fakirs gratisspelning nere i hamnen och det var riktigt underbart. Solen sken, riktigt mycket folk var där och Salem Al Fakir var ju självklart underbar!

 

Efteråt när det var dags att gå hem så bestämde vi oss att hämta badkläderna och fara och bada en sväng när det var så härligt väder. Vi for till en liten sjö och det var varmt och skönt i vattnet vill jag lova. Kom en del tonåringar och en och annan barnfamilj dit också under samma tid men det var bara trevligt att inte ha hela fisktäta sjön för oss själva. Ju mer plask - ju mindre fisk!

Efter ett tag när solen gått ner var det dags att grilla lite och Några av Annas kompisar hade tittat förbi med ved, tändvätska, korv och marshmallows. Underbart! Det behövdes verkligen en stund runt brasan för att få blodet att rinna i ådrorna igen efter några timmars plaskande i vattnet.




Dock fick jag denna kväll en nära döden-upplevelse. Faktiskt svårt att beskriva chocken jag fick efteråt. Det hade kastats in en tom tändsvätskflaska i elden och där står ju jag och värmer mig för fulla muggar då den plötsligt sprängs! Kände värmen kring benen och en smärta i axeln. "Nej, nu har det sprängts upp ett stort köttsår på axeln och jag kommer få ett stort groteskt ärr för all framtid" tänkte jag medan jag fick lov att ta några steg bakåt pga trycket som träffade mig. Som tur var var det korken som träffat mig på axeln så det blev inga större köttsliga brännsår utan snarare en mycket ömmande arm och ett stortblåmärke som väntade under handduken som jag försökte skydda mig med.

Iallafall hade jag grym tur. Hade korket som träffat mig flygit högre upp i ansiktet så hade nog mycket värre saker kunna hända. Så jag hade enorm tur och gick sedan därifrån med en mycket större respekt för tändvätskeflaskor!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja de var ju tur att den kom på axeln och ingen annanstans. Men i stora hela tyckte jag att de var trevligt. Hoppas du vill göra om de nån gång utan tändvätskan. Fatta inte hur man kan vara så dum att slänga den i elden. Små pojkar som inte förstår bättre

2010-07-14 @ 01:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback