Nyår, en kväll i mängden?

Första dagen på det nya året och första blogginlägget för detta år. Igår var det nyårsafton och min kväll innehöll allt en nyårskväll behöver. Det fanns god mat i goda vänners lag, mycket glitter ocg glamour, det obligatoriska skumpadrickandet ute i det iskalla vädret, fulla människor och trevliga stunder.

Ramona och Sandra tog sig hit till mig för att vi skulle ge oss på att göra maträtten plankstek. Till en början var det inte vidare svårt och vips var det dags att lägga upp maten på plankorna. Det var då vi kom till den kniviga biten. Med en sprits som var övertäckt med mos försökte vi få till den fina kanten runt brickan. Det var alltså fruktansvärt kletigt och irriterande att göra då moset hamnade över allt annars utom på just brickan. Efter att mosen laggts ut runt brickan var det dags för allt annat att komma upp dit, men vart ska allt ligga? Vi fick en alternativ uppläggning på vår plankstek och man kan väl säga att utseendet på dem var inte mycket att komma med. Men smaken var riktigt bra!

 
 

Efter middagen begav vi oss mot svartby och en fest där. Det var ganska lungt där och det kändes snarare som att det var en killfest vi råkat hamna på. Det spelades biljard och brölades till hockeymatchen som gick på tv men vi lyckades underhålla oss ändå. Vi blev bjuden på världens vidrigaste shot som varken min mun eller mage kommer glömma i sista taget. Jag tror de kallade den Ghost pepper eller om det var pepparn som hette så men hur som helst. Det var hemskt! Världens starkaste chilikrydda har legat i en spitflaska i några veckor, tänk er hur det smakade. Till en början så var smaken bara äcklig och man undrade hur någon kunna göra något som smakade så vidrigt! Men sekundrarna senare brann det i hela munnen och ögonen fylldes med tårar - fruktansvärt starkt!

 
 
 
 

Efter en stund begav vi oss vidare till Valla där det väntade en fest i en kårlokal där. Vi kommer in och möts av ett gäng i dörren som ska bege sig därifrån. Det bådade alltså inte gott för kvällen i lokalen men vi gav det en chans ändå när klockan var så nära tolvslaget.

 
 

Tolvslaget gick smärtfritt och vi stod självklart ute i kylan och hackade tänder med plastglaset i högsta hugg! Det sköts raketer runt omkring och alla skålade i högan sky. Sådär som tolvslaget brukar vara på nyårsafton alltså. Efter begav vi oss in i lokalen igen och erövrade vårt eget bord där vi alla satt och pratade. Kvällen var mycket trevlig och man kom både de man kände sen tidigare närmare och hittade också nya roliga människor att prata med.

 
 

Jag hoppas alla där ute hade en trevlig kväll också och att det nya året började bra! God fortsättning!


Kommentarer
Postat av: sandra

Fina bilder du haha!

Helst den med lilaklänningen då man ser min vita BH under!!! :S




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback