Ny Avatar-Annica

Nu har man gjort ett nytt försök med en avatar-bild. Denna gång använde jag mig av en mycket större bild för att slippa förstora ögonen så pixlarna förstörs. Är dock fortfarande inte nöjd med ögonen. Men nu tror jag det stora problemet ligger i ögonfransarna men av lathet orkade jag inte göra om dem!















Kommentarer
Postat av: Ramona

haha, dom borde ju anlita dig att skapa nya Avatar figurer i nya filmen! den ska ju komma en tvåa!! :D

2010-01-07 @ 16:15:19
Postat av: Rania

Tack så mycket :)



Många som undrat hur jag gjorde så beskrivet det så gott jag kunde här;



http://raniaphoto.blogg.se/2009/december/aterigen-tusen-miljoners-tack-till-er-alla.html

2010-01-07 @ 23:17:05
URL: http://raniaphoto.blogg.se/
Postat av: Becca

För det första så frågade jag min sk "vän" om vi kunde ses någon dag för att jag nyss hade kommit tillbaka och jag hade inte sett henne på 1 år och saknade henne.. Såklart.. Och då svarade hon snabbt, jag har inte tid idag! Och ja, hon frågade sen om vi kunde ses någon annan dag och jag sa ja, fast efter jul eftersom jag är rätt så upptagen i veckan.. Och efter det hörde jag ingenting utav henne.. Och självklart vart jag lite besviken eftersom vänner brukar väl höras? Men tydligen inte.. Inte ett telefon samtal och inget sms eller någonting.

Sedan skrev jag om någon på min blogg, betyder inte att det var om henne.. Och jag har aldrig sagt att det var om henne heller och nu vägrar hon att prata med mig för att jag inte ville berätta vem det var jag skrev om.. Och skulle jag ha velat att folk visste vem det var jag skrev om så skulle jag ha skrivit ut namnet, eller hur? Som jag sa till henne, det är upp till var och en om dom vill ta åt sig eller inte men det är ändå mina känslor som jag skriver i bloggen.. Så då bestämde hon sig att det var om henne jag skrev om och slutade prata med mig..

Sedan skrev jag ett inlägg som är riktad till henne och om man läser mellan raderna så kan man läsa att jag egentligen är sårad.. Och är man vän så borde man väl ta åt sig av det och försöka lösa problemet men nej, hon väljer att avsluta allting. Så enligt mig har inte jag gjort något fel, utan hon missuppfattade allting och såklart blir jag sårad över det? Dessutom när hon inte ger mig en chans what soo ever för hon väljer att tro att jag har skrivit "skit" som jag faktiskt inte har... Och precis som du skrev "ibland har folk inte tid" och ja, jag fattade att hon inte hade tid att träffas den dagen jag frågade: har du tid att träffas någon dag? Men som sagt, jag var upptagen den veckan jag med....

2010-01-08 @ 20:18:00
URL: http://beccanorman.blogg.se/
Postat av: Becca

Jo, men saken är den att jag hörde utav mig till henne efter jul och frågade igen men som sagt, hon ville inte träffa mig innan jag har sagt vem det var jag skrev om.. Men som sagt, det var inte riktat till en person utan mina känslor..

Tycker inte jag behöver förklara den saken något mer, för det spelar ju ändå ingen roll vad jag säger..

2010-01-08 @ 22:33:19
URL: http://beccanorman.blogg.se/
Postat av: sandra

Snygg avatar! :D

2010-01-08 @ 22:37:11
URL: http://sossandraschuman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback