India, incredible India

Idag har det varit möte om Indien och resan som kommer gå dit i mitten av November. Idag var det åtta stycken som var på mötet så gruppen som tänkt att åka blir bara mindre och mindre. Men det kan ju vara skönt att vara en liten grupp när man åker dit också.

Vi kommer åka till en by/stad som heter Trichy men kommer att landa i Chennai där vi blir upphämtade av de vi ska bo hos. Vi ska packa så lätt som möjligt då vi måste gå klädd i traditionella kläder och ta oss an den indiska kulturen. Ska bli så spännande!

Känns som om det är så mycket som hänger löst fortfarande i Indienfrågan men det kan vara för att, iallafall jag är otroligt oberest att jag inte är van med allt som ska fixas. Sökt tid till vaccination, ska söka visum ikväll, kattvakt måste fixas, resa måste bokas, pengar ska växlas och betalas, brev ska skickas och merkostnadslån ska sökas. Det är en hel del som måste fixas och gärna så snabbt som möjligt.

Men vi är ett gäng som har sagt att vi gör allt tillsammans så vi inte glömmer något och det är skönt. Att man liksom har en backup-grupp som kan påminna varandra om hur, var och när vi bör göra saker. Fler huvud är som sagt bättre än ett.


Kommentarer
Postat av: Marlene

Noo! Åker du i mitten av november?? Då missar du ju din gudsons ettårskalas! Typiskt!! Men roligt för dig att du ska åka iväg! Hade varit trevligt med en liten tripp till Indien :D Attans bara att det skulle vara i november när Milo fyller år :(

2009-09-01 @ 17:02:48
Postat av: Sofia

Hallå tjejen.. Du ska se att du kommer att komma ihåg allt du ska ha med dig och du kommer att få en upplevelse för livet där nere =) skicka gärna ett vykort =) Saknar dig på föreläsningarna. Hoppas att allt är bra! Kram

2009-09-02 @ 14:24:31
Postat av: Maria

Men va kul, allt här hemma är kvar! Man ska passa på när tillfällena dyker upp.( jag fyller år när du är borta; men va tusan, vi firar sen!)

2009-09-02 @ 21:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback