Smuts, bajs och givmildhet

Nu sitter man pa det svala internetcafet igen. Det ar riktigt skont att fa kanna sig lite mansklig igen. Det ar sa varmt och fuktigt har sa det kanns som om man smorjt in sig i den dyraste och fetaste bodylotionen som finns - KONSTANT! Det ar ganska jobbigt. Trots att vi har flaktar igang non stop sa ar det fortfarande for varmt for att man ska kanna sig bekvam.

Igar var det sol och riktigt varmt har i Indien. Vi fick ha pa oss vara indiska klader for att ta oss till in till de narliggande byarna. Santhanam berattade glatt om de nya BMW'sen som skulle komma och hamta upp oss och alla borjade genast sukta efter ac! Istallet kommer tre vagnar dragna av kor for att hamta upp oss. Sa istallet for en sval BWM att aka i sa blev det att sitta i en gassande sol medan korna dar framme bajsade som bara den. Vilka skratt det blev!

Tillslut kom vi fram till byn och forsta stoppen blev en skola som var belaget i en kyrka. Genast nar vi kom in pa omradet sa borjade barnen skrika av uppstandelse. Det var riktigt roligt att se. Alla ville skaka hand och fraga vad vi hette. Som sagt ar man som en kandis har i Indien och alla vill ta en titt pa oss 'vita'.

Barnen sjong en massa sanger for oss vilket var roligt att se. Jag filmade aven en del sanger sa de kommer upp nar jag val lart mig hur jag ska gora med dessa datorer. Efterat var det var tur och vi bjod pa huvud, axlar, kna och ta, fader Abraham och imse vimse. Barnen uppskattade verkligen de roliga sangerna. Efterat var det dags for presenter och av oss fick de vagverket-pennorna min faster gav till oss.

Vi var aven pa ett dagis men det var nastan inga barn dar. Hon som jobbade dar berattade att barnen varit sa griniga att de hade fatt mat och sen hade nastan alla sprunit ivag. Tanka sig sa det kan ga! Efter det dagiset sa akte vi vidare tilll ett annat dagis i en annan by. Dar borjade en del barn grata nar de sag oss. Sen om det var for att vi var sa vita eller for att vi var overdrivet svettiga vet jag inte (skratt).

Vi b vlev bjuden pa dricka av en man i byn vilket uppskattades i den otroliga varmen. Sen blev vi aven bjuden pa kokosnotter. Coconut-man klattrade upp i palmen och kastade ner kokosnotter till oss alla sa vi fick prova. Det var riktigt haftigt att se (speciellt nar han var sa otroligt snygg!). Sen fick vi dricka vattnet fran dem och det smakade ganska sott. Efterat delade Coconut-man dem och vi fick ata kottet - MYCKET GOTT!

Igar fick vi aven komma in i en hydda och se hur folk bodde. Det var inte mycket mer an ett rum och en massa spindelnat. Det haftiga ar att trots att det lever i total misar och fattigdom sa ar alla otroligt givmilda. Det ar inte alls som i Sverige!

Idag har det hunnit bli en del shopping. Kopte en ny klanning, bindis och en fotlank for knappt nagra pengar alls. Hela Trichy ar som ett enda stort Primark! Annars haller vi igang. Dock maste vi vara valdigt forsiktiga nu. Det har kommit terroristhot i Indien mot just engelskman(hotet galler hela Indien och inte enbart Tamil Nadu) sa Santanaham kor hard sakerhet for oss. Vi blir skjussade overallt och slipper kanna oss utsatta sa ni behover inte vara oroliga dar hemma!

Hoppas ni har det bra dar hemma!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men hallå?! Varför tog du inte med mig i din reseväska! Jag vill också shoppa i en hel by som är som Primark! :D

Hoppas du har det bra och tar extremt mycket bilder och filmer åt mig så jag får se i vinterkylan då vi båda möts hemma i lilla Övik igen. :D

Postat av: Anonym

Annica din buse! lägg upp lite bilder =) vill seh ur ni ser ut i era sariis =)

2009-11-13 @ 23:12:40
Postat av: Anonym

Tja

hur är det kan du läsa mailen?

pappa

2009-11-15 @ 10:36:07
Postat av: Jenny

Låter som ni har det riktigt roligt och en riktigt upplevelse! Hoppas allt går bra så ses vi senare..Ska ringa hyresvärden imorgon och säga att jag och Henrik vill ta lägenheten :) Så ifall det blir bestämt så flyttar vi den 1 mars ;) Kram!

2009-11-15 @ 23:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback