Socialt arbete och samhällets organisering

Idag påbörjades den sista kursen innan sommarlovet - FANTASTISK KÄNSLA! Bara tanken på att sommarlovet snart är här gör att man orkar härda ut i några veckor till. Den nya kursen heter Socialt arbete och samhällets organisering som i sig låter väldigt tråkigt. Kursen handlar om politik och föreläsningen vi hade idag var faktiskt helt okej. Det var mycket rolig statistik som presenterades. Visste ni att vi svenska prioriterar Ett liv med njutning högre än en sann vän, fred på jorden eller ärlighet? Låter galet enligt mig.

Efter skolan gick jag och Emelie iväg till gymmet för att träna ben idag och det gick bra. Var lagom trött i benen när jag skulle börja gå hem i regnet och ser då ett sms av Jenny där det står att hon och Kicki ska fara och kolla på en kattunge i Kramfors. Och kattungar kan man inte kolla på utan en vän vid sin sida så jag följde glatt med.

Kattungarna var jättesöta men dock bara 6 veckor. De hade tänkt att sälja dem tidigare vilket jag kände var hemskt. Det finns ju en anledning till att man inte får sälja kattungar för unga eftersom de måste socialiseras och ha närheten med mamman, sen luktade hela huset fränt - typ kattkiss. Jenny och Kicki hade kollat ut en speciell katt som självklart var tingad så vi åkte hem från Kramfors utan katt. Men det var en trevlig resa!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter ju roligt ämne du haha eller inte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback