En ny fullspäckad helg

Ja, då har en hel helg gått igen och inget bloggande har det blivit. Men det menas inte att jag glömt bort bloggen eller inte orkar med att blogga längre. Älskar fortfarande att blogga men tiden räcker inte så ofta till till allt som jag vill göra. Så får bli ännu ett helg-inlägg nu. Kanske dags för en ny kategori snart?

I lördags jobbade jag hos flickan A och det gick jättebra! Det blev en glad dag med en massa bus och annat skoj. Sen hämta min bror upp mig och vi begav oss till mamma som nu bor i mellansel för att agera renoveringshjälp och sen självklart bara hälsa på. Tycker om att fördriva tid där då man då får en anledning till att vara själv, vara som man är och bli lite omhändertagen. De har iallafall fått till det fint i de rum där de är klara (okej, det är bara köket som hittills är klart). Men fint är det och nu är det bara resterande rum av huset som också ska fixas!

 
Jenny vid bilen och sen det vackra molnen som bjöd på regn

På söndagen var det dags att ta sig hem till stan och befolkningen igen och det blev då en direktsväng hem till Jenny för en spontanresa till Umeå - Tomtebo. Det är så att Jenny har varit på jakt efter en långhårig kattunge nu en tid och äntligen hade hon fått tag i en som hade just sådana och det tog inte lång tid innan hon satt i bilen och gasade iväg till Björkarnas stad.

Kattungarna var jättesöta och det var inte långt ifrån att jag skulle ta mig en flickvän till Totoro. Hade jag bara haft större så hade den lilla tösan fått följt med mig hem. Frågan är då bara vad min redan så bortskämda katt skulle tycka om att dela mig med någon annan katt? Något säger mig att han inte alls skulle vara så nöjd med det.

 
Kissan eller kissen

Kattungen Jenny tillslut valde var en söt ljushårig en som vi hade tänkt skulle heta något i form med Maja men nu är vi inte lika säker längre. Är det en hona eller hane? Det är mycket svårare att säga än vad man tror då kattungen är så liten. Vad ska man titta efter då alla såg likadan ut "där nere"?

Iallafall är katten (hona som hane) urgullig och imorgon har jag och Totoro tänkt att hälsa på den lilla för att socialisera katterna med varandra. Om det nu visar sig vara en hona kanske Totoro har fått en flickvän?

Kommentarer
Postat av: Sandra

men nice.

äre en hane så sitter hålen längre ifrån varan äre en hona sitter de närmre eller nått sånt haha vi har fött upp ca 35 kattungar....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback