Med en enkel tulipan, uppå bemärkelseda'n!

Idag var det den 16 Januari. En dag som har firats i århundranden! Den 16 januari 1275 föddes den engelske prinsen Edmund Krokrygg, 1547 kröntes Ivan den förskräcklige till tsar i Ryssland, 1940 kom de första krigsbarnen från Finland hit och 1988 föddes den dubbelkrönte vinnaren av Absolut Överens - Cecilia Näslund.


Dagens födelsedagsbarn (som förövrigt fyllde 21) fick spelet Absolut Överens - eller som hund och katt av oss. Ett spel som vi spelade tre (!) gånger ikväll. Roligt var det. Det går ut på att man i lag (två och två) sitter med penna och papper. Sedan drar man ett kort där det tillexempel står "Vad tänker du på när du hör ordet ställning?" "Vad irriterar sig män på?" osv. Du och din lagkamrat har då 30 sekunder på er att skriva ner fem (ibland fler) saker som sedan ska jämföras med din kompanjon. Var ni absolut överens eller som hund och katt?



Efter tre omgångar fick vi nog och valde att spela ett annat roligt spel. Det blev Så det kan låta med Carro och Sandra på mitt vinnande lag. Tillslut började vissa droppa av men vi spelsugna tjejer gav inte upp utan valde ett tredje spel - Black Out. Du sitter med en spelbricka med alfabetets alla bokstäver och ska under 20 sekunder försöka täcka så många bokstäver som möjligt med tillexemel "Saker som går på batteri" eller "Böcker i gamla testamentet". Vinnaren - MOI!


Vi åt även såklart en massa god tårta, kakor och snacks. Ja, allt som hör en födelsedag till!



Vi hade även en del udda saker för oss under kvällen (detta är inte ovanligt i våran grupp). Denna kväll var det fingrarna som fick stå i centrum. Vi testade och kämpade med allt från att lyckas vika lillfingret medan de andra fingrarna stod orörda och hur långt mot armen man kunde få tummen. Mycket intressant observation som även skapade många skratt!


Nu är klockan mycket och jag måste verkligen sova. Åker till Marlene, Johnny och gudsonen imorgon och kommer hem på söndag med en massa söta bebisbilder! Så nu önskar jag er alla en god natt så ska mina ömma fingrar få vila ett tag!

Sleep tight


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback