Sandras och Sofies sista lördag

Ja, i lördags var det Sandras och Sofies sista lördag och det blev en lördag likamed utgång på gamla vanliga Harrys. I slutändan var kvällen ganska medelmåttlig och ändå helt okej.

Kvällen började med Pizza hemma hos Sofie och vi var alla riktigt hungriga när vi satte oss till bords. Är man väldigt hungrig så är pizza inte att rekomendera tycker jag. Allt resulterar i att bli en stor degklump i magen och man ser ut att vara gravid. Men vi trotsade paltkoman och gjorde oss iordning för en rolig kväll.

 

Efter någon timme kom vi till Carro där hon och sofie skulle påbörja en poppning av popcorn i panna. Det var verkligen en upplevelse i sig. I vanliga fall så kastar (iallafall jag) ner lite smör och sen lite popcorn utan att tänka så mycket. Men carro var redo att plocka fram måtten för att måtta fram det hon skulle ha i pannan. Det var popcorn Carro, inte raketforskning!

 

Under förfesten så spelade vi Qube som är ett frågespel men jag tror att koncentrationen var dalande hos de flesta deltagare. Sandra vann iallafall och sen så droppade än den ena och än den andre av tills spelet plockades undan.

 
 
 

Vi for till Harrys strax innan elva för att slippa den värsta kön. Det var ju trots allt löningshelg och man vet ju hur Harrys kan ha kömässigt men när vi kom dit var vi så gott som ensamma. Vi vandrade runt lite och satt bara och filosoferade medan folket fick börja strömma in.

 
 

Det var faktiskt lagom med folk under kvällen. Det blev ingen knuff och elaka miner på dansgolvet men tyvär var den dåliga musiken kvar. Vet inte varför DJn alltid envisas om att spela samma sorts musik. Det börjar nästan bli så illa att man snart tycker musik är bra, men det är den inte!!


Kommentarer
Postat av: sofie

vilka fina pussmunnar vi har =D

Postat av: Sandra

Men Annica!

Sluta förfölj mig med kameran!

haha fan hur många bilder ha du på mig stupfull egentlige ? haha

2009-09-03 @ 23:52:04
URL: http://sossandraschauman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback